(آنتی ویروس پادویش بیس) Padvish Base
(آنتی ویروس پادویش کورپوریت) Padvish Corporate
Kaspersky Small Office Security
Kaspersky Endpoint Security Select
Kaspersky Endpoint Security Advanced
Kaspersky Total Security for Business
Kaspersky Endpoint Security Cloud
Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus
Kaspersky Hybrid Cloud Security
(ضدباج گیر سازمانی پادویش) Padvish Anticrypto
Kaspersky Security for Storage
Padvish EDR
Kaspersky Security Cloud Pro
Kaspersky EDR Optimum
Kapsersky EDR Expert
Padvish MDR
Kaspersky MDR Optimum
Kapsersky MDR Expert
Kaspersky Anti Targeted Attack Platform
APK Unified Threat Management
APK SIEM
اگر به طور روزانه از کامپیوتر یا گوشی هوشمند استفاده میکنید، بدون شک کلماتی مانند ویروس یا بدافزار به گوشتان خورده است. ویروسهایی که باعث کند شدن گوشی یا لپ تاپ میشود و یا فایلهای که در فلش دارید را مخفی میکنند. تمامی این اتفاقات آزار دهنده و حتی در برخی موارد زیانبار است. در این مقاله تمام آن چیزی که برای شناسایی و مقابله با بدافزارها نیاز دارید را پیدا خواهید کرد.
واژه بدافزار (به انگلیسی: malware) به صورت لغوی اشاره به نرم افزاری دارد که عملکرد مخربانه و غیرقابل انتظاری دارد. بدافزار انواع مختلفی دارد که هرکدام ویژگیها و اهداف متفاوتی را دنبال میکنند.کاربران معمولا تمامی بدافزارها را با نام ویروس میشناسند، این در حالی است که ویروس یکی از انواع بدافزارها است. تکنیکها شناسایی و مقابله، بسته به نوع آنها نیز میتواند متفاوت باشد، پس تشخیص نوع بدافزار نیز مسئله حائز اهمیتی است.
نحوه تشخیص آلودگی سیستم به بدافزار به نوع آن و نحوه کدنویسی آن توسط مهاجم بستگی دارد. اما مواردی وجود دارد که با بررسی آنها میتوانید متوجه آلوده شدن سیستم خود شوید. در ادامه به تعدادی از آنها اشاره میکنیم:
نشانههای مرسوم و رایج آلودگی که در بالا به آنها اشاره شد، نشانههای کلی هستند و صرفا مواردی هستند که در صورت مشاهده میتوان به آلودگی بدافزاری مشکوک شد. متخصصین امنیت سایبری بدافزارها را آنالیز کرده و تمامی عملکرد آنها را طی گزارشی منتشر میکنند. با استفاده از این گزارشات میتواند بررسی کنید که به نوع خاصی از بدافزار دچار شدهاید یا نه. این مورد در خصوص نرم افزاراهای مخرب جدید بسیار کاربردی است.
اما برای عموم کاربران این کار بسیار وقتگیر و تخصصی است و بهتر است از ابزارهایی برای این کار استفاده شود. این ابزارها با نام آنتی ویروس، ضد ویروس و ویروس کش شناخته میشوند. آنتی ویروسها فرآیند شناسایی و حذف نرم افزارهای مخرب را بسیار آسان میکنند و یک لایه بازدارنده برای جلوگیری از آلودگی بدافزاری میباشند. ضدویروسها از دو روش عمده برای شناسایی بدافزارها استفاده میکنند:
ضد ویروسها در گذر زمان بسیار تغییر کرده و پیشرفتهتر شدهاند تا بتوانند در برابر تهدیدات جدیدتر مقابله کنند. یکی از اساسیترین ویژگیهای آنتی ویروس قدرت بالای آن در تشخیص و پاکسازی بدافزارها است. در ادامه به مواردی که قبل از تهیه آنتی ویروس باید بررسی شود، اشاره میکنیم:
آنتی ویروسهای قدرتمند در شناسایی و جلوگیری از بدافزارهای مختلف که دارای قابلیتهای محدود کننده برای پیشگیری از ورود بدافزارهای ناشناخته نیز داشته باشند، گزینههای بهتری برای انتخاب هستند. پیشنهاد ما به شما آنتی ویروسهای خانگی پادویش و کسپرسکی میباشند که دارای موتورهای شناسایی قدرتمند و بهینه و تکنولوژیهای بهروز در تشخیص و پاکسازی میباشند.
در مقاله بعدی نیز نحوه شناسایی و حذف بدافزارها و همچنین راه های انتقال آن را شرح خواهیم داد.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.